Martinus Foredragskreds Odense
formidler af åndsvidenskab
MARTINUS INSTITUT
Martinus
Martinus
Martinus – Introduktion til symbolfilm Martinus - Symbol  5, 6 og 90 på YouTube Martinus - Symbol 12 på YouTube Martinus - Symbol 16 på YouTube Martinus - Symbol  65 & 66 på YouTube Martinus beskrev ikke kun sit åndsvidenskabelige verdensbillede i tekst, han tegnede også 100 symboler. Han ønskede med symbolerne at give et let tilgængeligt overblik over de principper og love, som ifølge hans analyser ligger til grund for livet og det samlede verdensalt. Du kan se alle symboler i oversigten. Forklaringen til hvert enkelt symbol kommer frem, når du klikker på symbolet. Symbolerne og de tilhørende forklaringer er også publiceret i bøgerne Det evige verdensbillede 1-6. Hvis du vil vide, hvornår det enkelte symbol er udarbejdet, kan du slå det op i oprindelsesoversigten. UDFORSK SYMBOLENE Martinus - Symbol 7 på YouTube Link til Martinus Institut
Martinus var meget optaget af at formidle sin åndsvidenskab til omverdenen, og han ønskede, at arbejdet skulle fortsætte ud over hans egen levetid. Derfor stiftede han før sin død den selvejende institution Martinus Åndsvidenskabelige Institut – den senere fond af samme navn – i daglig tale kaldet Martinus Institut.
.
Martinus var meget optaget af at formidle sin åndsvidenskab til omverdenen, og han ønskede, at arbejdet skulle fortsætte ud over hans egen levetid. Derfor stiftede han før sin død den selvejende institution Martinus Åndsvidenskabelige Institut den senere fond af samme navn – i daglig tale kaldet Martinus Institut.
den måde ønskede han at sikre sig, at der findes ét Institut i verden, som kan være garant for udgivelsen af hans værk i en autoriseret form, og som tilbyder information og undervisning, der bygger direkte på dette værk.